Meny

Salgsstart H1 2025

Velkommen til

Drammen

Prosjektform

Leiligheter
Lokaler

Boliger

+500

Innflytting

2027

Område

Tangen

Fra skipsbyggeri til boligbyggeri - Gamle Drammen Slip & Verksted på Tangen skal gjøres om til et nytt nabolag med totalt ca 500-600 boliger, sandstrand, badebrygge med helårsbadstue, hyggelige møteplasser og fjordpromenade. Arkitekt er Halvorsen & Reine og landskapsarkitekt er Dronninga.

Utbyggingsarbeidet er delt opp i ulike faser, hvor det vil i den første fasen bli bygd 150 leiligheter i varierte størrelser - noe for alle. På Slippen ligger alt til rette for et godt liv i en moderne bolig rett ved sjøen, med nærhet til Drammen sentrum via ny fjordpromenade og turstier til Nordbykollen like i nærheten.

Historien, elva og fjorden har spilt en viktig rolle i Drammens utvikling og den skal bevares, samtidig som Slippen skal få en ny plass og rolle som en moderne boligdestinasjon. På Slippen vil det bygges leiligheter for ulike grupper mennesker, og vår visjon er at dette skal bli en bydel hvor alle kan bo og trives. I dag er eiendommen utleid til industrivirksomhet, kontor og padelvirksomhet.

Prosjektansvarlig

Partners

Kim Alexander Larsen

Partner

Head of Development

Cecilie Rasmussen

Director

Investment & Asset Management

Halvorsen & Reine

arkitekter

Vi investerer i stedsutvikling for beboere og bygger bærekraftige eiendommer for arbeid og innovasjon. Vår drivkraft hjelper oss å lede hele prosessen, fra kjøp av tomt til ferdigstilte boliger og arbeidsplasser. Vi gjør dette med et tydelig formål og fokus på å skape nye verdier.

Ruseløkkveien 30

0251 Oslo

© 2024 SPG AS

Alle rettigheter forbeholdt

Powered by