Meny

Salgsstart Påsken 2024

Velkommen til

Nesodden

Salgsstart Påsken 2024

Prosjektform

Leiligheter
Småhus
Omsorg

Boliger

70

Innflyttning

2026

Område

Nesodden

SPG har inngått samarbeid med Stiftelsen Sofienlund vedrørende utviklingen av en større tomt beliggende på Fjellstrand i Nesodden kommune. Tomten er ferdig regulert, og på 25 mål skal vi utvikle 45 leiligheter, 25 småhus og et rehabiliteringssenter. Fremtidig bebyggelse vil få særdeles gode solforhold, sjøutsikt og nærhet til fine tur- og rekreasjonsområder.


Første byggetrinn i Sva vil bestå av moderne leiligheter på 39 – 129 kvm, der flere er vestvendt og med utsikt utover fjorden. Her blir det fine og gode 2- til 4-roms leiligheter fordelt på 3 hus. Alle leiligheter får gode og romslige balkonger eller markterrasser, samt mulighet for kjøp av garasjeplass. Det vil være 6 toppleiligheter med private takterrasser i tillegg til balkonger/takterrasse over to plan.

Besøk prosjektsiden for oppdateringer og mer informasjon >

Prosjektansvarlig

Partners

Markus Erlandsen

Partner

Head of Investment & Asset Management

Frida Hjelde

Senior Associate

Investment & Asset Management

Studio Gorilla

arkitekter

Vi investerer i stedsutvikling for beboere og bygger bærekraftige eiendommer for arbeid og innovasjon. Vår drivkraft hjelper oss å lede hele prosessen, fra kjøp av tomt til ferdigstilte boliger og arbeidsplasser. Vi gjør dette med et tydelig formål og fokus på å skape nye verdier.

Ruseløkkveien 30

0251 Oslo

© 2024 SPG AS

Alle rettigheter forbeholdt

Powered by